Închide meniul

Piscitelli a dat cărţile pe faţă! De ce a plecat de la Dinamo şi ce spune de un transfer la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2020, 19:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Piscitelli a dat cărţile pe faţă! De ce a plecat de la Dinamo şi ce spune de un transfer la FCSB

Profimedia

Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo

Piscitelli îi linişteşte pe fanii celor de la Dinamo şi le transmite că nu ar merge niciodată la FCSB. Portarul susţine că are oferte din Serie A şi Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu aş merge la FCSB, pentru că odată ce am reziliat cu Dinamo nu aş putea merge la altă echipă din România. N-am plecat pentru a schimba clubul, am plecat pentru că situaţia de la Dinamo era foarte grea. 

Am câteva propuneri din Serie A şi Serie B, vreau să iau o decizie avantajoasă pentru cariera mea. Încă aştept să văd şi ce vrea Dinamo să facă cu mine si o să văd care-i cea mai bună variantă", a spus Piscitelli.

Piscitelli: "Nu ştiam ce se va întâmpla cu clubul"

"A fost greu să rup contractul. A fost prima oară în cariera mea când n-am fost plătit. Am trimis o adresă în decembrie, dar aşa a fost mereu cu mine şi cu alţi jucători. Românii au o situaţie alternativă de a controla situaţia. Eu am făcut o alegere de business. În viaţă, nu trebuie să faci numai ce simţi, ci trebuie să urmăreşti ce e cel mai bine pentru tine. Dar nu e vorba numai de bani, e vorba de situaţia generală, nu stiam ce se va întâmpla cu clubul, mai ales că în fiecare zi apare câte ceva nou. E incredibil! Am ajuns într-un punct în care mi-am zis că e destul. 

Nu mă aşteptam să îmi facă o nouă ofertă, după ce le-am zis că vreau să plec. Dar am făcut şi eu o contraofertă şi aştept să văd ce se va întâmpla. Acum vreau să îmi văd familia, pentru că nu i-am mai văzut de 6 luni. M-aş întoarce la Dinamo, mă simt foarte bine aici, am şi prieteni. Fabbrini şi Montini au încercat în fiecare zi să mă convingă să rămân, dar decizia o iau în baza a ce considerăm eu şi familia mea", a declarat Piscitelli la sport.ro.

Reclamă

Dinamo a rămas fără Piscitelli

Mihalcea susţine că nu a ştiut nimic despre plecare lui Piscitelli şi a aflat acest lucru chiar înaintea unui antrenament.

"După ce că nu suntem mulţi, ne mai pleacă săptămânal şi câte un jucător. Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că lipseşte. Nu mai vrea să stea. Oricum, nu a fost de el azi, pentru că a apărat Straton", a mai spus Mihalcea.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și