Închide meniul

Mihalcea a dat de pământ cu jucătorii săi! "Suntem schiopi. Practicăm un joc haotic"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2020, 17:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Mihalcea a dat de pământ cu jucătorii săi! "Suntem schiopi. Practicăm un joc haotic"

Deian Sorescu a avut ofertă de la FCSB

Sport Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihalcea şi-a atacat jucătorii şi consideră că "aceştia nu realizează că a început campionatul". Tehnicianul echipei din şoseaua Ştefan cel Mare a dezvăluit care sunt problemele la echipa sa. Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihalcea: "Este o situaţi îngrijorătoare".

"Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte. 

E greu să spun cum a fost. Nu ştiu de unde să încep. Am arătat ca o echipă timorată. Ne apărăm. Stăm bine defensiv, dar ave probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. 

Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren. 

Problema e la noi, staff, jucătorii, ei ne ajută financiar. O să căutăm între fani să-i bag în teren, glumesc. Jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat. Eu nu mă gândesc să renunţ, doar dacă conducerea doreşte. Dar eu nu mă gândesc. Jocul nu ne oferă linişte. Suferim enorm în campionat. Nu am început să am coşmaruri, dar am foarte multe probleme în cap", a răbufnit Mihalcea la finalul meciului.

Reclamă

Dinamo a rămas fără Piscitelli

Mihalcea a vorbit şi despre plecarea lui Piscitelli şi susţine că nu a ştiut nimic.

"După ce că nu suntem mulţi, ne mai pleacă săptămânal şi câte un jucător. Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că lipseşte. Nu mai vrea să stea. Oricum, nu a fost de el azi, pentru că a apărat Straton", a mai spus Mihalcea.

Vali Lazăr: "Asta e o greşeală de-a noastră"

"A fost un început bun de partidă. Repriza a doua, am bătut pasul în spate. A fost acel penaltz, nu vreau să comentez cum. Au atacat şi ne-am retres. Asta e o greşeală de-a noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ne câştigăm cele două restanţe şi batem şi Chindia, ajungem în primele trei jocuri din play-out. Era ca o finală acest joc. Trebuia să câştigăm. La început a fost mai greu. Acum ne-am mai reglat", a declarat şi Vali Lazăr.
 

Recomandări
  • Dinamo - Poli Iaşi 1-1
  • Mihalcea şi-a făcut praf jucătorii
  • "Câinii" se află pe loc retrogradabil

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și