Închide meniul

Simona Halep poate răsufla uşurată. "Am luptat până la capăt!". Ce spune despre viitoarea ei adversară

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2020, 15:25

Simona Halep poate răsufla uşurată. "Am luptat până la capăt!". Ce spune despre viitoarea ei adversară

Profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Praga

Principala favorită a competiţiei a părut a resimţi lipsa meciurilor. Totuşi, a rezistat ritmului alert în care s-a disputat partida cu ocupanta locului 46 din clasamentul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacţie după succesul cu Polona Hercog

Halep a câştigat, în set decisiv, toate cele patru dispute cu jucătoarea din Slovenia. Cel din manşa inaugurală de la Praga a fost cel mai dificil. Campioana de la Wimbledon a ratat 6 mingi de meci.

"Întotdeauna e dificil să joc contra ei, este un adversar greu de învins. Mă deranjează jocul ei, nu e ușor să joc în fața unui astfel de stil. În primul set am evoluat bine, am avut ritm, și am fost foarte sigură pe ceea ce am avut de făcut.

Apoi, Polona a revenit, a folosit câteva scurte, a rupt ritmul, dar am luptat până la capăt și am crezut că pot câștiga meciul", a declarat Simona Halep la flash-interviu, citată de Digi Sport.

Pentru numărul 2 WTA urmează confruntarea cu Barbora Krejcikova. Nu a mai jucat împotriva ei din 2016, când a învins-o la Bucureşti cu 3-6, 6-1, 6-1.

Reclamă

"Știu că e o jucătoare foarte bună, lovește plat și puternic, trebuie să fiu pregătită, să-mi ajustez pe alocuri jocul, pentru că azi nu am terminat foarte bine meciul. Dar, mă bucur că sunt în turul doi și abia aștept să joc iar", a mai spus Halep.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și