Închide meniul

"Este pur și simplu oribil!" Condiții grele la Palermo din cauza pandemiei și a căldurii: "Purtăm mască peste tot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 7:13

"Este pur și simplu oribil!" Condiții grele la Palermo din cauza pandemiei și a căldurii: "Purtăm mască peste tot"

Profimedia

Marketa Vondrousova

Sportiva spune că nu se simte deloc confortabil în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este enervant rău de tot. În clădiri există aer condiționat, poți respira acolo, dar în exterior este pur și simplu oribil”, a spus Vondrousova într-o conferință de presă.

Un singur caz de coronavirus la turneul din Palermo

Jucătoarele care participă la turneul de la Palermo stau în același hotel cu turiștii. Până în acest moment, o singură sportivă a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Ne întâlnim la masă, nu este o izolare completă. Restricțiile nu sunt prea stricte. Există și limitări. Trebuie să mergem la micul dejun și cină la hotel, purtăm masca peste tot. În plus, ne mișcăm doar în jurul hotelului”, a adăugat Vondrousova.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și