Închide meniul

Darren Cahill a făcut-o să plângă pe Simona Halep după un meci cu Sharapova. Ce s-a întâmplat imediat după. ”Simona, ești parte din familia mea”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2020, 14:43

Darren Cahill a făcut-o să plângă pe Simona Halep după un meci cu Sharapova. Ce s-a întâmplat imediat după. ”Simona, ești parte din familia mea”

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Simona Halep, moment emoționant din colaborarea cu Darren Cahill

  • Simona Halep, învinsă la US Open 2017 de Maria Sharapova, cu 6-4, 4-6, 6-3
  • Sharapova o conduce pe Halep la ”directe” cu 7-2

”După meci ne-am întâlnit, iar ea plânsese. I-am spus că a luptat formidabil, că sunt mândru de ceea ce a realizat. Apreciam că a dat totul pe teren și i-am zis că acest aspect este cel mai important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea m-a întrebat cum a jucat din punct de vedere tactic. Eu ar fi trebuit să-mi mușc limba, să îi spun că nu e nicio problemă și că vom discuta despre asta cu alta ocazie. Dar i-am zis «Nu ai făcut bine asta, ai greșit acolo, nu ai ales bine atunci etc».

Darren Cahill a făcut-o să plângă pe Simona Halep

După câteva minute în care m-a ascultat, i-au dat lacrimile și a plecat la vestiare. Am realizat cât de mult am greșit. I-am transmis imediat că-mi pare rău: «Simona, dă-mi o îmbrățișare, te iubesc mult de tot! Ești parte din familia mea. Vom trece cu bine și peste momentul ăsta».

Reclamă

M-a îmbrățișat și mi-a raspuns că aștepta acest gest de vreo 3 luni. Acel moment a schimbat dinamica dintre noi. Am scăpat de tensiune, ne-am distrat mult mai mult, iar ea a devenit mai relaxată. A fost o mare lecție pentru mine. Chiar și la 54 de ani îți dai seama că mereu ai ceva de învățat. Mereu poți deveni mai bun. Poți greși, dar e important să înveți din acele momente", a declarat Cahill pentru The Real DNA Podcast, citat de ziare.com.

Simona Halep a fost învinsă în primul tur de la US Open 2017 de Maria Sharapova, cu 6-4, 4-6, 6-3.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep