Închide meniul

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 14:59

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

Andreescu a câștigat US Open în 2019 și nu vrea să se oprească aici. Bianca își propune să aibă cele mai multe turnee de Mare Șlem în palmares, depășindu-i recordul lui Margaret Court, care deține 24 de titluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu: ”Îmi doresc să o depășesc pe Serena Williams”

”Îmi doresc să o depășesc pe Serena Williams. Poate și pe Chris Evert, cine știe? Și pe Margaret Court. Îmi place să am visuri mărețe, pentru că astfel am o motivație în plus să intru pe teren și să practic ceea ce îmi place.

Mereu dau 150 la sută pe terenul de joc și vreau să fiu cea mai bună. Pentru cariera mea am sacrificat multe lucruri, așa că îmi propun să devin cea mai bună juctoare de tenis”, a spus Andreescu, potrivit CNN.

Andreescu a înfruntat-o pe Simona Halep la Turneul Campioanelor din 2019, spunând că regretă foarte mult acea înfrângere.

”Îmi aduc aminte că am fost foarte supărată după meciul cu Simona de la Turneul Campioanelor. Am avut minge de meci, dar nu am putut să închid meciul, iar spatele m-a durut şi mai tare în setul 3. Simona a jucat foarte bine şi de aceea îmi place să o urmăresc.

Reclamă

Dar vreau revanşa, vreau acea minge de meci din nou. Acum, idolii mi-au devenit rivali. Am jucat împotriva tuturor jucătoarelor pe care le-am admirat. Cu Simona a fost special, pentru că şi ea este româncă. N-a fost chiar ca la Serena, dar a fost special”, a povestit Andreescu în urmă cu două săptămâni.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și