Închide meniul

Simona Halep a pierdut un pariu de ziua copilului. Ce a trebuit să facă sportiva. Detalii la știrile AntenaSport, de la ora 19:55!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 15:58

Simona Halep a pierdut un pariu de ziua copilului. Ce a trebuit să facă sportiva. Detalii la știrile AntenaSport, de la ora 19:55!

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep a pierdut un pariu de ziua copilului. Ce a trebuit să facă sportiva. Detalii la știrile AntenaSport, de la ora 19:55!

Sportiva din Constanța a pierdut pariul și a făcut flotări! Imagine exclusive cu Halep de la antrenamentul de azi, la știrile AntenaSport de la 19:55!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre ce a făcut cu primii bani câștigați în tenis

"Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Asta înseamnă un antrenor bun, chiar dacă e străin şi costă mai mult. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a spus Halep la podcastul BT Talks.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și