Închide meniul

Roxana Mărăcineanu, precizări despre modul în care Halep ar putea juca la Roland Garros. "Nu este posibil ca turneul să se dispute fără public"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2020, 12:55

Roxana Mărăcineanu, precizări despre modul în care Halep ar putea juca la Roland Garros. "Nu este posibil ca turneul să se dispute fără public"

Bestimage / Gwendoline Le Goff / Panoramic / Bestimage

Roxana Mărăcineanu a anunţat cum s-ar putea disputa Roland Garros

Ministrul Sportului din Franţa a exclus varianta în care meciurile vor avea loc pe arene goale. Românca a dezvăluit că este obligatoriu ca jucătorii de tenis să poată fi încurajaţi de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Mărăcineanu, reacţie despre Roland Garros 

Directorul French Open, Guy Forget, a spus că lupta pentru trofeu se poate da la finalul lunii septembrie. Roxana Mărăcineanu a făcut precizări.

"Cea mai mare dorinţă a mea este ca fanii să fie prezenţi. Nu este posibil ca Roland Garros sau Turul Franţei să aibă loc fără public. Realitatea este că muncim cu organizatorii în privinţa mai multor scenarii, printre care şi reducerea numărul fanilor care să ia parte", a declarat Roxana Mărăcineanu la RTL.

Românca ajunsă să conducă sportul în Franţa a venit şi cu lămuriri în privinţa meciurilor de fotbal. Ligue 1 s-a încheiat prematur, dar câştigătoarea Cupei se va decide pe teren.

"Se vor anunţa noi măsuri pe 2 iunie, astfel încât cluburile să îşi poată testa jucătorii şi să înceapă să se antreneze în grup. Facem paşii necesare pentru a se putea încheia sezonul în diferite sporturi. Este o opţiune să se joace finala Cupei Franţei, în august, chiar şi cu porţile închise.

Reclamă

În sport este o adevărată problemă respectarea distanţării sociale. Cât timp virusul continuă să se răspândească, nu va fi posibil să se facă sport în condiţiile de dinaintea pandemiei", a mai spus ministrul Sportului din Franţa.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și