Închide meniul

News Alert | Simona Halep nu va participa la US Open! Explicaţiile date de campioana noastră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 12:13

News Alert | Simona Halep nu va participa la US Open! Explicaţiile date de campioana noastră

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep nu merge la US Open

"După ce am cântărit toţi factorii implicaţi şi circumstanţele excepţionale în care trăim, am decis să nu merg la New York pentru a juca la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot timpul am spus că voi pune sănătatea înainte oricărui lucru în luarea unei decizii, astfel că prefer să rămân să mă antrenez în România. Le doresc tuturor să aibă un turneu reuşit", a scris Simona pe Twitter. 

Trei dintre cele patru semifinaliste ale ediţiei din 2019 au decis să nu joace la US Open, elveţianca Belina Bencic, locul 8 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 WTA, campioana en titre, şi ucraineanca Elena Svitolina, locul 5 WTA.

Documentul controversat pe care Simona urma să îl semneze la US Open

Dacă alegea să meargă la US Open, Halep era nevoită să semneze un document controversat prin care își asumă până și decesul în timpul competiției de la Flushing Meadows.

”Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel”, se arată într-un comunicat emis de americani.

Reclamă

Cea mai bună performanţă a lui Halep la US Open a venit în 2015, atunci când a fost eliminată în semifinalele competiţiei de Flavia Pennetta, 1-6, 3-6. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și