Închide meniul

Roger Federer, despre cel mai important moment al carierei. ”Acela a fost. A trebuit să trag tare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 13:18

Roger Federer, despre cel mai important moment al carierei. ”Acela a fost. A trebuit să trag tare”

DPA Images / Friso Gentsch via hepta

Roger Federer, despre cel mai important moment al carierei. ”Acela a fost. A trebuit să trag tare”

Federer susține că momentul care i-a schimbat cariera a fost când s-a antrenat cu Tony Roche, cel care l-a ajutat să se relaxeze mult pe teren. După fiecare înfrângere elvețianul era criticat, fiindcă nu dădea totul pe teren. El și-a pus mai multe semne de întrebare, iar apoi a decis împreună cu Roche să tragă mai mult la antrenamente, pentru a avea o condiție fizică optimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer: ”Acela a fost momentul în care am început să trag tare la antrenamente”

”Când eram tânăr și pe la începutul carierei, am întâmpinat multe probleme. După o victorie, oamenii spuneau că am făcut ca totul să arate foarte facil, dar, atunci când pierdem, mulți îmi spuneau că pot munci mai mult pe teren.

Stilul meu de joc făcea ca totul să pară mai ușor, așa că eram foarte confuz. Nu știam dacă trebuie să țip mai mult, să mă încrunt mai tare pentru a le arăta oamenilor că muncesc mult. Totul s-a schimbat când colaboram cu Tony Roche, deoarece el m-a ajutat să mă relaxez mai mult.

M-a întrebat dacă sunt capabil să joc șapte meciuri de cinci seturi în două săptămâni, la un turneu de Grand Slam. I-am recunoscut că nu sunt 100% sigur că aș fi în stare, moment în care Tony mi-a spus că trebuie să ajung să fiu convins că pot. Acela a fost momentul în care am început să trag foarte tare la antrenamente”, a spus Federer, pentru Tennishead.

Roger Federer, cel mai bine plătit atlet din lume

Elveţianul Roger Federer ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi sportivi din ultimul an, ierarhie în care se află şi două femei, tot din tenis: Naomi Osaka şi Serena Williams.

Reclamă

Topul celor mai bine plătiți sportivi din lume:

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și