Închide meniul

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 16:08

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

DPA Images / Francisco Estrada via hepta

Rafael Nadal îi răspunde lui Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze dacă vrea să joace tenis”

Djokovic a susținut că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, dar Nadal îl contrazice. Ibericul susține că rivalul său din circuit ar trebuie să se conformeze regulilor dacă vrea să mai joace tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, mesaj pentru Djokovic: ”Va trebui să se vaccineze”

”Nimeni nu poate fi forțat să facă ceva, fiecare are dreptul la liberă exprimare. Însă dacă faci parte dintr-o competiție trebuie să te supui regulilor impuse de cei responsabili. Dacă cei de la ATP ne vor obliga să ne vaccinăm, atunci așa vom face.

Djokovic va tebui să se vaccineze dacă vrea să continue să joace tenis la un nivel înalt. Cu toții trebuie să facem asta, nu doar eu sau el. Dacă ATP ne impune să ne vaccinăm, atunci așa vom face. Regulile trebuie respectate”, a spus Nadal pentru presa din Spania.

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19

Novak Djokovic, numărul 1 mondial în circuitul ATP, va avea o dilemă în momentul în care va exista o vaccinare obligatorie a sportivilor împotriva coronavirusului.

”Personal, mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez ca să călătoresc în diferite țări. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea ce se va întâmpla? Cu siguranță trebuie să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această pandemie şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.

Reclamă

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni obligatoriu după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin", a mai spus Djokovic.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și