Închide meniul

Povestea fabuloasă a unui tenismen. Recordul pe care nu îl dorește nimeni. 26 de ani de dezamăgire și un unic scop

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 5:53

Povestea fabuloasă a unui tenismen. Recordul pe care nu îl dorește nimeni. 26 de ani de dezamăgire și un unic scop

Marca

Povestea fabuloasă a unui tenismen. Recordul pe care nu îl dorește nimeni. 26 de ani de dezamăgire și un unic scop

Becuzzi a pierdut nu mai puțin de 270 de partide la rând, ultima pe 16 decembrie în turneul Anatolian din Turcia. El evoluează la dublu alături de turcul Emir Sendogan, cei doi pierzând în fața rușilor Panin și Zubrov. În ciuda înfrângerilor, acesta se motivează în continuare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enrico Becuzzi, jucătorul cu peste 200 de înfrângeri în carieră

Povestea sportivului născut în Pisa este de-a dreptul incredibilă. El încă încearcă să câștige meciuri, deși anii au trecut peste el, dar pasiunea rămâne.

”Am început să joc tenis târziu, când aveam nouă ani. Atunci tatăl meu mi-a dăruit o rachetă din lemn. M-a dus la niște cursuri să învăț să lovesc. Din acel moment eram îndrăgostit de tenis. Apoi am început să mă uit la cei patru mușchetari ai anilor 80: Lendl, McEnroe, Wilander și Connors. Și un geniu: Guillermo Vilas.

Tenisul este pasiunea mea. Am început să concurez la 21 de ani. Prietenii mi-au spus că sunt deja prea bătrân. Nu mi-a păsat. Nu există vreo vârstă în care să-ți îndeplinești visul. În 2003, la un turneu în Sofia, am fost aproape să câștig primul meu meci. Următoarea zi m-am antrenat din greu. Cât mai am energie și pasiune o să continui, voi încerca. Nu vreau să renunț. Sper să obțin o victorie, una singură, după care mă voi retrage”, a spus Becuzzi, potrivit Marca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și