Închide meniul

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19: ”Nu mi-aș dori să fiu obligat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 12:29

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19: ”Nu mi-aș dori să fiu obligat”

DPA Images / MICHAEL DODGE via hepta

Novak Djokovic se opune vaccinării împotriva Covid-19: ”Nu mi-aș dori să fiu obligat”

”Personal, mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez ca să călătoresc în diferite țări”, a spus Djokovic într-un video pe Facebook, potrivit Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic: ”Am propriile mele gânduri în legătură cu această pandemie”

"Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea ce se va întâmpla? Cu siguranță trebuie să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această pandemie şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat. 

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni obligatoriu după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin", a mai spus Djokovic.

Turneele de tenis sunt suspendate până în luna august, însă unii experți în medicină consideră că sezonul ar trebui anulat. Cel mai probabil un vaccin va fi gata la începutul lui 2021. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și