Închide meniul

Nick Kyrgios, noi dezvăluiri uluitoare! ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare”

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 14:34

Nick Kyrgios, noi dezvăluiri uluitoare! ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare”

Nick Kyrgios uimeşte din nou

Capital Pictures / Elena Leoni/Capital Pictures via hepta

  • Kyrgios a recunoscut că s-a culcat cu fanele sale
  • Australianul oferă noi declarații uluitoare
  • Kyrgios descrie tenisul ca fiind ”sportul albilor”

Kyrgios a purtat pe Instagram mai multe discuțiii cu suporterii și a fost întrebat dacă s-a culcat cu fanele sale. El a răspuns prompt: ”Da. Însă dacă nu am vreo relație serioasă, mi se pare ceva obișnuit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, tenismenul australian a descris fetele pe care le place. ”Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare. Îmi vine să le pun să îmi ia jumătate din avere”, a spus Kyrgios.

Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Nick Kyrgios a postat pe Instagram un video în care se realiza tatuajul său. Australianul crede acum că oamenii îl vor judeca și mai mult pentru că este cel mai tatuat jucător din circuit.

Reclamă

"Eram deja unul dintre cei mai tatuați jucători de tenis, dar acum sunt cu siguranță cel mai tatuat. Știți că tenisul e sportul albilor, oamenilor cu tradiții și nu are nimic în comun cu NBA, cu baschetul, un sport în care aproape toți sunt tatuați.

De asta sunt tratat în halul ăsta, de asta sunt atât de criticat. Nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, dar felul meu de a fi și imaginea sunt chestii pe care tenisul nu le-a mai văzut înainte”, a scris Kyrgios în urmă cu o lună pe Instagram.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil
Diverse • 24 feb., 17:16
FOTO
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru
Novak Djokovic a rămas pe primul loc ATP
Australian Open • 29 ian., 13:39
Novak Djokovic a rămas pe primul loc ATP după Australian Open! Ce poziţie ocupă Jannik Sinner, noul campion de la Melbourne
Matthew Ebden şi Rohan Bopanna
Australian Open • 24 ian., 12:59
Moment istoric la Australian Open! Performanţa uriaşă care va fi greu de egalat: „Va inspira o mulţime de oameni”
Novak Djokovic, în timpul unui meci demonstrativ, la Melbourne
Australian Open • 11 ian., 17:19
Novak Djokovic a vorbit deschis despre retragerea din tenis: „De fiecare dată când plec de acasă, mi se frânge inima”
Jaqueline Cristian a fost învinsă de Kasatkina în sferturile de finală de la Charleston, după un meci în care a luptat admirabil
Tenis • 1 ian., 11:32
Jaqueline Cristian, eliminată dramatic în primul tur la turneul de la Auckland