Închide meniul

Toni Petrea, debut cu trofeul pe masă! "Cupa României ar putea salva un pic din acest sezon"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2020, 14:09

Toni Petrea, debut cu trofeul pe masă! "Cupa României ar putea salva un pic din acest sezon"

Facebook FCSB

Toni Petrea

"Suntem în faţa unui meci important pentru noi, ar salva un pic din acest sezon. Trebuie să fim concentraţi sută la sută şi să dăm totul pe teren. Vom încerca să ne impunem jocul şi să facem suporterii fericiţi. Îmi pare rău că nu putem beneficia de aportul lor la stadion, ar fi fost o atmosferă frumoasă, sunt sigur că ne vor susţine din faţa televizoarelor şi sper ca la final să le facem o bucurie prin câştigarea trofeului. E un moment inedit, un moment important pentru mine (n.r. – debutul pe banca FCSB la un meci cu trofeul pe masă). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper că va fi ok, e un sentiment plăcut şi o bucurie să fiu aici şi asta mă motivează şi încerc să le transmit jucătorilor tot ce este pozitiv pentru a câştiga acest meci. E un moment important pentru noi, trofeul ar conta enorm atât pentru moral, pentru toată lumea, pentru club, cât şi pentru viitor. Consider că aceste trofeu ar deschide mult mai mult porţile unui joc cât mai constant şi cât mai bun pe viitor, am căpăta mai multă încredere, jucătorii au nevoie de asta, sunt jucători tineri cărora le lipseşte experienţa şi miza meciurilor importante. 

Ne făcusem un program, luând în calcul şi meciul cu CFR şi de atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi a trebuit să schimbăm din mers programul. Nu ştiu dacă e un avantaj, dar am avut posibilitatea să cunosc mai bine jucătorii să văd mai bine starea de spirit de aici şi să vedem unde avem de lucrat. Pentru mine a fost ok faptul că nu s-a jucat, am avut posibilitatea să-mi dau seama de mai multe lucruri în privinţa jucătorilor noştri",  a spus Petrea. 

Finala Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB, va avea loc, miercuri, de la ora 20.00, la Ploieşti.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și