Închide meniul

Oltenii nu se consideră deja campioni. Cristiano Bergodi tremură înaintea meciului cu Botoşani. "Îmi este frică! Să rămânem cu picioarele pe pământ"

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2020, 20:39 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 17:09

Oltenii nu se consideră deja campioni. Cristiano Bergodi tremură înaintea meciului cu Botoşani. "Îmi este frică! Să rămânem cu picioarele pe pământ"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi cere concentrare maximă înaintea meciului cu FC Botoşani

  • Universitatea Craiova s-a distanţat la 4 puncte de CFR Cluj
  • Alb-albaştrii sunt fără victorie la Botoşani
  • Bergodi, mesaj tranşant pentru jucătorii săi

Oltenii au victorii pe linie de când l-au numit pe antrenorul italian. Totuşi, Bergodi le-a cerut jucătorilor săi să nu se bucure prea devreme. Meciul cu FC Botoşani îi dă fiori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi evită să fie euforic

Am trecut de acest test de maturitate şi cred eu că ne-am comportat bine. Băieţii au intrat bine pe teren, nu au avut acest complex de inferioritate. Sunt mulţumit de ceea ce am văzut, este un grup unit. Se poate face ceva deosebit, dar nu vorbim de titlu.

Vedem mâine ce face CFR, dar mai avem 3 meciuri grele. Avem un meci foarte important cu FC Botoşani…şi acolo cred că Craiova foarte greu a câştigat. Cred că nu s-a întâmplat niciodată„, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului cu FCSB, câştigat cu 2-1.

Reclamă

Gruparea din Bănie este neînvinsă, în acest sezon, în disputele cu echipa lui Croitoru. Oltenii sunt fără victorie la Botoşani.

Ţinem în suflete ceea ce trăim şi vom vorbi la sfârşitul campionatului. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Mi-e teamă acum, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, FC Botoşani. Stăm cu picioarele pe pământ, calmi. Întâlnim o echipă bună acum Botoşani„, a subliniat antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă

În urmă cu trei săptămâni, Nistor şi Koljic au marcat în victoria cu 2-1 în faţa moldovenilor. În ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova le va întâlni pe Astra şi CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”