Închide meniul
Video

Nu stă nici accidentat! Mihai Roman şi-a descoperit o nouă pasiune: "Luăm viteză spre titlu!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 17:05

Accidentat, Mihai Roman nu-i poate ajuta pe oltenii lui în bătălia pentru titlu. A avut meciul lui, la raliuri. Roman i-a oferit pilotului din Cluj, care l-a ameţit cu bolidul, un tricou al Craiovei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E tricoul campionilor, e sigur Roman. "Luăm viteză spre titlu!", a spus atacantul după ce a coborât din maşină. 

Mihai Roman are o nouă pasiune

"Bogdan, te aştept pe Oblemenco să sărbătorim titlul!", i-a transmis Roman pliotului. Răspunsul a venit imediat: "Bă, nu ştiu dacă o să fiu prezent, dar îmi trimit o echipă din Cluj şi vedem cine sărbătoreşte acolo".

"Craiova are viteza mai mare în drumul spre titlu, cu siguranţă. Toată suflarea din Oltenia îl aşteaptă. Sper eu să se rupă acest blestem şi să câştigăm", a mai spus Mihai Roman.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și