Închide meniul

Motivul pentru care jucătorii Astrei îşi doreau cu orice preţ să joace cu Craiova. "Era o primă substanţială!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2020, 16:01

Motivul pentru care jucătorii Astrei îşi doreau cu orice preţ să joace cu Craiova. "Era o primă substanţială!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Meciul Astra-Universitatea Craiova a fost amânat

Fotbaliştii nu doar că se tem pentru sănătatea lor, dar au fost loviţi şi pe plan financiar. Ar fi primit o sumă importantă dacă ar fi încurcat liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Astrei au ratat o primă substanţială

Astra nu are dreptul de a participa în cupele europene şi mai are un singur obiectiv în finalul acestui sezon. Giurgiuvenii speră să rămână pe podium. Pot fi însă depăşiţi de FCSB. 

"Ieri s-a plătit un salariu, săptămâna viitoare se mai plăteşte unul. Astăzi aveau o primă de joc substanţială oferită de domnul Niculae. Sunt probleme şi la alte echipe, nu numai la noi. A mai fost o primă la fel oferită la meciul cu CFR Cluj şi au apărut tot felul de zvonuri. Nu, nu avem niciun fel de bani de la nimeni", a declarat Dani Coman la Digi Sport.

42 de angajaţi ai Astrei au fost testaţi pentru coronavirus. Preşedintele alb-negrilor a infirmat zvonurile că Universitatea Craiova a achitat 10.500 de lei.

"Liga Profesionistă de Fotbal a plătit. Am avut ieri la Adunarea Generală o discuţie cu reprezentanţii LPF în care ni s-a spus că trebuie să facem două teste. Eu în glumă am spus că plătim noi un test şi voi un test. Au stat şi s-au gândit şi au spus bine. Noi am plătit testul de ieri şi noi cel de astăzi. Dar totul sub formă de glumă, o glumă care ne-a scutit de nişte bani. Dacă a ţinut gluma, a fost foarte bine", a mai spus conducătorul Astrei.

Reclamă

Din primele informaţii, jucătorii confirmaţi pozitiv ar fi portarul Lazar, Dima, Avram şi David Bruno. Alţi doi jucători de la echipa secundă s-au infectat cu Covid-19. Crepulja este primul fotbalist al Astrei care a avut simptome şi a fost ulterior internat în spital.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și