Închide meniul

Mircea Lucescu riscă să îşi pună iar în cap fanii lui Dinamo Kiev. "La Şahtior sunt copiii mei, înţelegi?"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2020, 14:58

Mircea Lucescu riscă să îşi pună iar în cap fanii lui Dinamo Kiev. "La Şahtior sunt copiii mei, înţelegi?"

Profimediaimages

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Contestat pentru cei 12 ani petrecuţi pe banca rivalei Şahtior, "Il Luce" continuă să fie contestat de ultraşii din Kiev. Nu îl ajută nici ultimele declaraţii oferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, declaraţii care inflamează spiritele

Lucescu a fost luat la întrebări de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport înaintea semifinalei Europa League dintre Inter şi Şahtior. Românul le-a antrenat pe ambele echipe care se vor duela în această seară.

"La Şahtior sunt copiii mei, înţelegi? Mulţi dintre ei au crescut cu mine. Aşa a fost şi la Inter, totuşi…

Şahtior cred că îi este superioară lui Inter în acest moment. Cel mai important motiv este pentru că joacă împreună de mult timp, au o mare experienţă europeană şi mereu ştiu ce să facă", a declarat Mircea Lucescu.

Fostul selecţioner al României şi Turciei a dezvăluit motivul pentru care a acceptat provocarea de a o prelua pe Dinamo Kiev. La o săptămână după ce a semnat cu ucrainenii a împlinit 75 de ani.

Reclamă

"Nu o fac pentru bani. Am simţit nevoia să îi dau înapoi fotbalului ceea ce mi-a oferit mie. Mi-am dorit emoţii, să fiu pe teren, să îi învăţ pe jucătorii tineri. Pe scurt, să trăiesc! Ştii ce a a spus Shakespeare? 'Până să mori, trăieşte!'", a ţinut să precizeze cel mai titrat antrenor român.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și