Închide meniul
Video

Masca, cea mai bună apărare! Super-interviu cu Halep, Hagi și Țiriac

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 17:23

  • Simona Halep, Gică Hagi și Ion Țiriac nu fac pași greșiți în lupta cu virusul
  • Declarațiile celor 3 campioni

Halep a jucat tenis doar la Cluj de când a venit pandemia. Ea a stat în izolare la București, Constanța și în hotelul pe care-l deține în Poiană!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mi-a fost frică pentru ai mei, pentru bunica, pentru buniile mele, care sunt mai în vârstă!”, a recunoscut Halep. 

”60% dacă porţi masca elimini riscul ca să contactezi boala. E o situaţie, nu de moment, e reală. Cu treaba asta trebuie să jucăm, nu să ne jucăm cu ea”, a comentat și Țiriac. 

"În primul rând ne-am izolat acasă, n-am mai ieşit. Mie mi-a fost foarte bine, două luni am stat împreună cu familia!”, a comentat și Gică Hagi.

Reclamă

Mai mult ca sigur, Halep nu merge în America, în această toamnă. Oricum, US Open e în pericol. Primul turneu al lui Halep e în august, la Palermo. Apoi joacă la Praga, Madrid, Roma și Paris.

"O să încerc să am grijă să nu mă accidentez, pentru că am văzut foarte mulți, chiar fotbaliști, care s-au accidentat după ce au revenit", a spus Halep. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului, Carlos Henrique Raposo
Extra • 25 apr., 14:27
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului. N-a jucat 13 ani niciun minut: ”M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările
Fotbal intern • 31 mart., 21:02
Costel Gâlcă, interviu pentru presa spaniolă: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” Ce răspuns a oferit antrenorul
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Extra • 21 mart., 23:04
Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce UEFA a acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Autoritățile române trebuie să intervină urgent!”
Csaba Asztalos a oferit prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane
Extra • 21 mart., 21:29
Csaba Asztalos, prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Nu e o decizie înțeleaptă!”