Închide meniul

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 10:20

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

Bundesliga este primul campionat din Europa care se reia după pandemie. Primele meciuri vor avea loc în acest weekend, iar pe antenasport.ro. Veți găsi toate detaliile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bundesliga e un model din care ne-am inspirat când am făcut acel ordin, cu regimul de izolare şi testare. Chiar dacă e foarte greu să compari cu Germania, e un model din care ne-am inspirat.

De fapt, au fost foarte multe modele de unde am împrumutat şi am reuşit să dăm acest cadru şi posibilitatea de a relua antrenamentele. Chiar dacă acest cadru pare restrictiv, el pune pe primul plan siguranţa. Totuşi, vor fi peste 600 de persoane care fac parte din acest grup de reluare a activităţii fotbalistice", a precizat Stroe la Pro X.

Echipele din Liga 1 își reiau antrenamentele

Începând de astăzi, echipele din LIga 1 își reiau antrenamentele după reguli stricte, care au provocat și nemulțumiri.  

Președintele lui Poli Iași a tras un semnal de alarmă. Cu greu a găsit soluții pentru a testa jucătorii și pentru a-l ajuta pe Mircea Rednic să reia antrenamentele.

Reclamă

Protocolul este foarte dur și greu de respectat, dar vom face toate eforturile să-l respectăm. Trebuie luat în considerare faptul că stadionul nostru nu este spital. Și lucrul acesta nu este valabil doar la Iași, ci la toate cluburile din țară. Stadionul din Copou este din 1960, nu este Spitalul Regina Maria”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și