Închide meniul

Ion Țiriac face noi donații pentru mii de români: "Pachetele cu alimente de bază ajung în 60 de localități"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 7:25

Ion Țiriac face noi donații pentru mii de români: "Pachetele cu alimente de bază ajung în 60 de localități"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Țiriac face noi donații

Fundația Ion Țiriac a mulțumit și autorităților locale care se implică în acest demers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împreuna cu aceștia reușim să alimentam, să fim “alături” în izolare, de peste 17,000 de români aflați în dificultate. Avem puterea să transformăm imposibilul în posibil și să protejăm viața semenilor noștri. Aducem speranța acolo unde există nesiguranță pentru ziua de mâine.

Pachetele cu alimente de bază ajung în 60 de localități din 28 de județe ale țării, la fiecare doua săptămâni”, se arată în comunicatul remis de Fundația Ion Țiriac.

Ion Țiriac a mai făcut donații în Săptămâna Mare

Ion Țiriac a oferit pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe din comuna Alexandru cel Bun. Astfel, omul de afaceri a oferit, împreună cu autoritățile locale, pachete la 96 de persoane cu ulei, cozonac, pască, cartofi, apă, alte alimente, dar și măști de protecție.

Ion Țiriac a făcut donații și pentru spitale

Ion Țiriac s-a implicat și în lupta împotriva răspândirii Covid-19. Fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, a anunțat la Teledonul ”Români Împreună”, organizat de Antena Group, că donează 100.000 de mii de euro.

Reclamă

”Luptăm cu toții împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale și doar uniți și împreună îș putem învinge. Noi la Fundație, eu cu tatăl meu și cu sora mea Ioana, am început să ajutăm în Spania, acum ajutăm în România la o dimensiune mult mai mare", a spus Ion Ion Țiriac.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și