Închide meniul

Încă un pas uriaş spre reluarea Premier League! Ce au votat cluburile, în unanimitate

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 12:59

Încă un pas uriaş spre reluarea Premier League! Ce au votat cluburile, în unanimitate

Twitter

Premier League se poate relua

  • Campionatul englez a fost suspendat pe 13 martie
  • Liverpool are un avantaj de 25 de puncte în fața lui Manchester City

Jucătorii vor putea să se "antreneze ca un grup şi să se angajeze în tackling-uri, reducând la minimum contactul apropiat inutil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Altfel, fotbaliştii şi membrii staffurilor vor fi în continuare testaţi de două ori pe săptămână pentru coronavirus, în etapa a doua a Proiectului Restart.

Liverpool, lider detaşat în momentul întreruperii Premier League

Campionatul englez a fost suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus. În prima ligă mai sunt de jucat 92 de meciuri.

Reclamă

Liverpool are un avantaj uriaș de 25 de puncte în fața lui Manchester City și ar mai fi avut nevoie de doar două victorii pentru a fi desemnată campioană. Apariția pandemiei de Covid-19 a complicat însă lucrurile.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză