Închide meniul

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 15:31

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Profimediaimages

Brendan Rodgers a avut Covid-19

  • Echipa pe care o antrenează este pe podium în Premier League
  • Şi soţia lui a fost testată pozitiv

Pe podium în Premier League, Brendan Rodgers a câştigat cel mai dificil "meci" al carierei. A prezentat multe dintre simptome, dar a reuşit să învingă Covid-19. Şi soţia lui a fost infectată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Rodgers a avut coronavirus

Bredan Rodgers a escaladat, în 2011, cel mai înalt vârf muntos al Africii. Antrenorul "vulpilor" a comparat lupta cu coronavirusul cu experienţa trăită când a urcat pe Kilimanjaro.

"Abia reuşeam să merg, îmi amintea de escaladarea masivului Kilimanjaro. Timp de trei săptămâni nu am avut nici miros, nici gust. Eram fără putere, iar la o săpătmână distanţă s-a simţit la fel şi soţia mea. Am fost testaţi amândoi şi am fost depistaţi cu virusul.

Reclamă

Era ca şi atunci când am urcat pe Kilimanjaro. Cu cât avansam cu atât sufeream de aclimatizare şi cu atât mai greu era să respir. Prima dată când am încercat să alerg, după ce m-am îmbolnăvit, mi-a fost greu să parcurg 10 metri. A fost o senzaţie ciudată de a mânca fără să am gust sau miros", a declarat Brendan Rodgers pentru BBC.

În luna martie s-a infectat cu Covid-19 şi antrenorul lui Arsenal. Mikel Arteta a spus că s-a resimţit aproximativ patru zile după ce a fost diagnosticat de medici. Fotbalul din Anglia se va relua la jumătatea lunii viitoare. Jucătorii se pot antrena deja în grupuri mici.

Reclamă

Manchester City-Arsenal și Aston Villa-Sheffield United sunt primele partide programate. Acestea vor avea loc miercuri, 17 iunie. Prima rundă completă din Premier League se va desfășura în weekendul 19-21 iunie. Până la finalul stagiunii mai sunt de disputat nu mai puțin de 92 de partide, iar reprezentanții campionatului vor ca ultima rundă să aibă loc la mijlocul lunii august.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză