Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul cu CFR Cluj. S-a mai "rupt" un titular de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 11:47

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul cu CFR Cluj. S-a mai "rupt" un titular de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Vintilă caută soluţii în defensivă

După ce Iulian Cristea şi Valentin Creţu s-au accidentat la antrenament, aceeaşi soartă a avut-o şi un alt fundaş al vicecampioanei. Iulian Panţîru s-a "rupt" cu două zile înaintea confruntării care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Panţîru ratează meciul cu CFR Cluj

La ultima şedinţă de pregătire, Panţîru a resimţit dureri. Fundaşul stânga nu va mai putea juca în Gruia şi îi dă mari bătăi de cap lui Bogdan Vintilă. Gigi Becali a şi anunţat formula în care se va apăra FCSB la reluarea Ligii 1. Creţu revine mai repede decât s-a crezut iniţial.

"Este un meci uriaş cu CFR Cluj. Ovidiu Popescu va juca în stânga, iar în dreapta va intra Creţu. CFR Cluj nu poate să aibă niciodată un avantaj în faţa noastră. Valoric suntem mai buni decât ei. Ei au de partea lor experienţa şi pregătirea, noi valoarea", a declarat Gigi Becali la PRO X.

Patronul lui FCSB a dezvăluit şi cine va fi titularizat în ofensivă.

"Vor fi pe teren Man, Tănase şi Coman. Atfel nu ai cum să joci! Din ce îmi spun oamenii, Tănase este în formă, a pus şi foţă. Este cel mai bun, la toate testele a ieşit primul", a mai spus Becali.

Reclamă

Gigi le-a transmis şi un mesaj fotbaliştilor pe care vrea zeci de milioane de euro. În cazul în care nu vor da randament, riscă să joace o singură repriză.

"Poate fac 4 schimbări la pauză. O să vedem!", a reacţionat patronul lui FCSB când a fost întrebat dacă ar putea juca şi Adrian Petre.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB are probleme în defensivă
  • Duminică, roş-albaştrii au duel cu CFR Cluj
  • Roş-albaştrii au 4 puncte de recuperat faţă de ardeleni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și