Închide meniul

Vintilă e "pa" de la FCSB, dacă nu aduce titlul! Becali știe cine va fi urmașul. Amănunte la știrile AntenaSport, de la ora 19.55!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 13:30

Vintilă e "pa" de la FCSB, dacă nu aduce titlul! Becali știe cine va fi urmașul. Amănunte la știrile AntenaSport, de la ora 19.55!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Vintilă va fi dat afară dacă nu câștigă titlul

Gigi Becali poate schimba din nou antrenorul la FCSB, dacă echipa nu câștigă titlul. Vintilă a fost adus în timpul sezonul la FCSB și a reușit să ducă echipa de opoe ultimul loc în lupta pentru titlu. NU este însă de ajuns. Doar titlul în mulțumește pe Gigi Becali și e dispus să își dea afară antrenorul dacă nu ia titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La știrile AntenaSport, de la 19.55, aflați care este alegerea lui Gigi Becali, în cazul în care Vintilă va fi dat afară.

Bogdan Vintilă a fost și la poliție

Bogdan Vintilă a fost chemat la secția de poliție, după ce jucătorii de la FCSB s-au antrenat pe 27 aprilie la baza din Berceni. Deși riscau o amendă, Vintilă și clubul au scăpat de sancțiune.

Poliția a demarat o anchetă după ce jucătorii s-au antrenat la baza din Berceni

FCSB a postat pe pagina de Facebook imagini de la antrenamentul de pe 27 aprilie. Grupuri de câte 3 jucători s-au antrenat la baza din Berceni. Clubul spune că nu s-au încălcat regulile de distanțare socială. În acest context, poliția a cerut lămuriri suplimentare de la Bogdan Vintilă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
Vezi toate știrile
Citește și