Închide meniul

VIDEO | Noi imagini spectaculoase cu stadionul Ghencea. Cum arată noua bijuterie din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 18:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

VIDEO | Noi imagini spectaculoase cu stadionul Ghencea. Cum arată noua bijuterie din România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Noi imagini spectaculoase cu stadionul Ghencea. Cum arată noua bijuterie din România

Scaunele au fost montate în tribune, singura excepție fiind cele de la tribuna oficială, acolo unde se mai lucrează. Tabela a fost și ea ridicată, iar un ultim aspect rămas ar fi gazonul, care va fi montat în lunile următoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finalizarea arenelor, dar și despre utilizarea stadionului din Ghencea.

”Amânarea Euro ne-a prins foarte bine dintr-un punct de vedere, avem șansa să finalizăm infrastructura care n-ar fi fost gata la timp. Până la mijlocul lui noiembrie, toate cele trei stadioane vor fi gata. Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești în această ordine. Primul va fi gata în septembrie, în octombrie Ghencea, iar la mijlocul lui noiembrie Giulești.

Din punctul meu de vedere, sunt bunuri publice, cred că nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe, fanii vreunei formații, fanii vreunei formații de muzică și așa mai departe. Nu vorbim aici de rivalități care se află pe suprafața de joc, mă refer la bunuri care să servească unui număr cât mai mare de suporteri, ei sunt beneficiarii finali ai acestei investiții”, a declarat Burleanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și