Închide meniul

VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 13:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

VIDEO | Jucătorii de la FCSB se pregătesc intens! Reluarea Ligii 1 e tot mai aproape

Klaus Iohannis a anunțat realuarea competițiilor sportive din 1 iunie, iar Liga 1 ar urma să se reia din weekendul 13-14 iunie. Astfel, fotbaliștii trag tare la antrenamente, însă doar individual, iar în perioada următoare revin pregătirile în grupuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, mesaj pe Facebook. Cum se pregătesc jucătorii

FCSB a postat pe Facebook un clip video în care arată cum se pregătesc fotbaliștii lui Bogdan Vintilă. Preparatorii fizici sunt alături de jucători și se pune accent mai mult pe forța fizică, însă sportivii s-au antrenat și cu mingea.

#cantonament #FCSB #pregătire Roș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza…
Publicată de FCSB pe Joi, 28 mai 2020

”Roș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza Sportiva FCSB. Aceștia așteaptă începerea pregătirii colective și, evident, reluarea competițiilor oficiale în care sunt angrenați, Liga 1 și Cupa României”, au scris cei de la FCSB pe Facebook.

Klaus Iohannis a anunțat reluarea competițiilor sportive din iunie

”Competiţiile sportive, avem şi aici o veste bună: se vor putea relua competiţiile sportive din 1 iunie, dar pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact, fără spectatori.

Tot de la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un număr de până la 500 de specatatori, dar așezați pe scaune în funcție de restricții și triaj epidemiologic”, a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și