Închide meniul

Veste teribilă pentru "câini"! DSP a băgat tot lotul lui Dinamo în carantină. Ce se va întâmpla cu meciurile echipei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 18:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Veste teribilă pentru "câini"! DSP a băgat tot lotul lui Dinamo în carantină. Ce se va întâmpla cu meciurile echipei

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Jucătorii de la Dinamo în timpul unui meci din Liga 1

DSP a decis ca jucătorii şi staff-ul celor de la Dinamo sunt obligaţi să intre timp de 14 zile în carantină, anunţă gsp.ro, indiferent dacă sunt pozitivi sau negativi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Direcţia de Sănăte Publică a trimis informarea către LPF, iar Liga a anunţat clubul şi a amânat următoarele meciuri ale celor de la Dinamo.

Dinamo, obligată să joace cu juniorii

Cei de la Ligă nu se vor opri aici. LPF nu vrea să se abată de la palnul iniţial, iar campionatul trebuie să se încheie pe teren. În aceste condiţii, "câinii" vor fi obligaţi să evolueze cu juniorii, pentru a nu pierde la masa verde cu 0-3.

Din câte se pare, mâine, la sediul LPF va avea loc o discuţie cu cei de la Dinamo, pentru a li se explica variantele pe care le au, urmând ca apoi să se ia o decizie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și