Închide meniul

Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo! S-a stabilit şi preţul fotbalistului: „Există multe discuţii, acesta este momentul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 11:37

Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo! S-a stabilit şi preţul fotbalistului: „Există multe discuţii, acesta este momentul

Anunţ despre viitorul lui Deian Sorescu la Dinamo

Profimedia

Deian Sorescu nu mai are viitor la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a dezvăluit suma pentru care echipa din Ştefan cel Mare renunţa la fotbalist. Totuşi, Zăvăleanu spune că Dinamo nu a avut oferte concrete până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo!

Deian Sorescu nu mai vrea să rămână la Dinamo, iar şefii din Ştefan cel Mare sunt de acord cu plecarea acestuia, dar vor un milion de euro pentru a-i da drumul. “Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform fanatik.ro.

Iuliu Mureşan, anunţ despre viitorul fotbalistului

Şi administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că Dinamo îi va da drumul lui Deian Sorescu pentru suma corectă. “Am vorbit cu Deian Sorescu, avem nişte discuţii cu un club, nu din ţară, pentru un transfer. Sigur că o să îi dăm drumul să plece, dar în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii, pentru că avem o limită de sus şi de jos. El este un jucător de bază la Dinamo, a dat opt goluri, este golgheterul echipei, un jucător foarte bun şi nu merita acel gest împotriva sa comis de către suporteri.

Citește și:

Îi rog pe suporteri să îi respecte pe jucători, chiar şi în momente mai grele. Deian este un sportiv puternic. Dacă suma va fi mai mică, trebuie să treacă prin Comitetul creditorilor, să nu se interpreteze că îl dăm pe Sorescu cu un milion, spre exemplu, şi nu cu 1,7 milioane şi că am creat o pagubă”, a dezvăluit Mureşan în cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi Flavius Stoican şi Florin Răducioiu.

Deian Sorescu a fost umilit de fanii lui Dinamo la partida pierdută în finalul anului trecut de echipa din Ştefan cel Mare la Mioveni. Fanii i-au smuls tricoul fotbalistului, apoi l-au aruncat pe gazon. Sorescu a acceptat spăşit situaţia. A luat tricoul şi a mers la vestiar.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și