Închide meniul

UTA, două lovituri pe piaţa transferurilor. Un campion al României şi un fost atacant de la FCSB au ajuns la Arad

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 14:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

UTA, două lovituri pe piaţa transferurilor. Un campion al României şi un fost atacant de la FCSB au ajuns la Arad

Mediafax Foto / Ciprian Petcut

UTA Arad, două transferuri pentru sezonul viitorul al Ligii 1

  • UTA Arad a promovat în Liga 1 după 12 ani de pauză
  • Ioan Hora revine la echipa pentru care a evoluat între 2005 şi 2008
  • Neluţ Roşu, campion al României cu Viitorul, începe un nou capitol la Arad

Astfel, "Bătrâna Doamnă" i-a transferat pe Ioan Hora şi Neluţ Roşu, ambii din postura de jucători liberi de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Hora şi Neluţ Roşu au semnat cu UTA Arad

Fost atacant la FCSB şi Gaz Metan, Ioan Hora poate reprezenta o soluţie optimă pentru atacul arădenilor în noul sezon. După ce a mai evoluat pentru UTA între 2005 şi 2008, acesta a recunoscut că este încântat de revenirea în locul unde a debutat în fotbalul mare.

"Am aşteptat cu sufletul la gură să obţină promovarea, am tremurat pur şi simplu în ultimele trei etape. (…) Chiar îmi doresc să ducem această bătălie la limita play-off-ului.

Reclamă

La Arad mă simt ca acasă, aici am debutat în fotbalul mare. Un sezon bun pentru mine va însemna accederea cu UTA în play-off", a declarat acesta la prezentarea sa oficială.

Neluţ Roşu, campion în Liga 1

Neluţ Roşu, câştigător al Ligii 1 cu Viitorul în 2017, a declarat că a fost atras la Arad de proiectul ambiţios al clubului şi de posibilitatea accederii în play-off.

Reclamă

"Mă bucur că am ajuns la UTA, este un pas important în cariera mea. Mi-a plăcut proiectul celor de aici. Sper să facem o figură frumoasă, să începem bine campionatul. Obiectivul nostru este play-off-ul. Vrem să ducem UTA acolo unde îi este locul", a transmis mijlocaşul de 27 de ani.

UTA Arad şi FC Argeş sunt cele două echipe care au promovat în Liga 1, la capătul unui play-off nebun. Mioveniul a terminat pe loc de baraj.
 

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:22 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!