Închide meniul

Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 13:07

Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Profimediaimages

Probleme în vânzarea lui Dinamo

Chiar dacă tranzacția părea a se realiza în această săptămână, ultima veste primită de la Ionuț Negoiță poate da totul peste cap. Posibilii investiori au descoperit că datoriile sunt mult mai mari decât cele anunțate inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță riscă să îi pună pe fugă pe spanioli

Conform GSP, patronul lui Dinamo i-a speriat, în weekend, pe iberici. Ionuț Negoiță le-a trimis trei facturi neachitate, care nu se aflau în dosarul cu datorii prezentat inițial. Suma cumulată a acestora depășește o jumătate de milion de euro. Este vorba de facturi neachitate către furnizori și o serie de chirii neplătite.

Din primele informații se pare că negocierile vor continua chiar și în aceste condiții. Omul de afaceri Hermino Mendez nu dă semne că va da înapoi, dar a specificat că nu își mai dorește și alte surprize.

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde Dinamo pe un leu, dar datoriile totale ale clubului depășesc 3.000.000 de euro. Acesta este și motivul pentru care Asociația Dinamoviști pentru Dinamo nu a ajuns la un acord pentru prelua pachetul majoritar de acțiuni. În momentul de față, doar spaniolii mai poartă negocieri cu patronul alb-roșiilor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și