Închide meniul

Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 14:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Ultraşii din proiectul DDB nu au venit azi la Săftica. Comunicatul emis de suporteri

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii lui Dinamo nu au venit la Săftica

“Anunţul apărut ieri seară pe pagina FC Dinamo Bucureşti ne-a surprins plăcut, mai ales că o întâlnire cu acţionarul majoritar al clubului a fost dorinţa noastră de la bun început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB: Am stabilit ca această întâlnire să aibă loc zilele următoare

Imediat după anunţul public, am transmis conducerii clubului faptul că mulţi dintre membrii boardului sunt in imposibilitatea de de a fi prezenţi la Bucureşti, într-un timp atât de scurt.

Cristi Hîldan, de exemplu, are un meci de rugby la Braşov, contra Universităţii Cluj, chiar astăzi de la ora 15:30.

De comun acord cu conducerea clubului, am stabilit ca această întâlnire, între reprezentanţii suporterilor şi acţionarul majoritar, să aibă loc într-una din zilele următoare.

Ambele părţi îşi doresc o întâlnire fără presiunea timpului, în care să putem pune bazele unui proiect solid, care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul.

Reclamă

Îl asigurăm pe acţionarul majoritar că vă găsi întotdeauna în noi un partener de dialog.

Salutăm cu încredere instalarea lui Cosmin Contra ca antrenor şi transferurile din ultimele zile. Suntem convinşi că Dinamo a început să se ridice.

Doar Dinamo Bucureşti”, este comunicatul DDB, postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Acest comunicat vine după ce FC Dinamo a anunţat, în urmă cu o zi, că duminică Pablo Cortacero urma să aibă o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor din DDB, în cantonamentul de la Săftica.

Recomandări
  • Pablo Cortacero a vorbit la prezentarea lui Cosmin Contra
  • Evenimentul a avut loc, în aer liber, la Săftica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și