Închide meniul

Toni Petrea, trofeu la debutul ca antrenor principal. ”Sunt surprinși probabil jucătorii de noul mod de lucru”

Dan Roșu Publicat: 22 iulie 2020, 19:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Toni Petrea, trofeu la debutul ca antrenor principal. ”Sunt surprinși probabil jucătorii de noul mod de lucru”

Facebook FCSB

Toni Petrea a câștigat un trofeu la debut

”Acum câteva luni nu știam ce se va întâmpla. Dar nu cred că știam că se va întâmpla așa ceva. Țin să felicit jucătorii, chit că în prima repriză jocul nostru a scârțâit puțin. Am intrat mult mai bine în repriza a doua, am avut o viteza mai bună, am marcat, puteam să mai marcăm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E dificil de spus acum, e început de drum, am venit acum o săptămână. Trebuie să ne antrenăm și să ajungem unde ne dorim. Sunt surprinși probabil jucătorii de noul mod de lucru. Sper să fie un lucru bun. Încercăm să ne adaptăm la jucătorii pe care îi avem și încercăm să le creștem valoarea”, a spus Petrea, după câștigarea Cupei României.  

Jucătorii și-au luat singuri medaliile după FCSB – Sepsi, finala Cupei României

Jucătorii de la FCSB au primit, miercuri seară, la Ploieşti, trofeul de câştigători ai Cupei României. Ei şi-au pus singuri medaliile de câştigători la gât.

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după patru ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și