Închide meniul

Suporterii lui Dinamo, prima reacție după greva fotbaliștilor din meciul cu Voluntari. ”Cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă să vorbească”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Suporterii lui Dinamo, prima reacție după greva fotbaliștilor din meciul cu Voluntari. ”Cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă să vorbească”

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Suporteri DInamo / Hepta

Fanii nu sunt de acord cu atitudinea sportivilor, dar în același timp consideră că managementul este unul defectuos, iar un om din conducere ar trebui să vorbească cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul PCH după greva jucătorilor de la Dinamo

”În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile care au apărut, legate de vânzarea clubului și intrarea unei prime tranșe de bani din partea unui potențial investitor. Astăzi au refuzat să joace meciul amical cu Voluntari și de asemenea au refuzat să se antreneze. Nu încurajăm sub nicio formă o astfel de atitudine, dar cine le-a făcut promisiuni jucătorilor a greșit foarte mult. Este o nouă dovadă a unui management defectuos. Jucătorii așteptau să vină cineva să le ofere explicații. Cel pe care îl așteptau la discuții este cel care deține clubul ca acționar majoritar. Dacă nu putea să fie prezent, ar fi putut să trimită un reprezentant. 

Niciun patron, niciun președinte de club și nicio comisie (despre care s-a tot vorbit zilele acestea) nu s-au prezentat să liniștească echipa.Singurii care au fost prezenți pentru a-i încuraja pe jucători au fost reprezentanții Programului DDB. Suporterii sunt singurii care și-au făcut partea și s-au ținut de promisiuni. Am plătit salarii restante și o vom mai face. Am susținut echipa și am arătat că ne pasă. Situația de astăzi ne-a luat prin surprindere, pentru că în ultimele zile am fost concentrați pe partea care ține de noi în pregătirea meciului care urmează. Și am făcut-o bine. Printr-un gest fără precedent, suporterii au  cumpărat toate biletele pentru partida de sâmbătă. Dar în tot acest timp, cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă în față și să le răspundă jucătorilor și eventual să ne spună și nouă dacă încă mai negociază cu diferite offshore-uri”, au scris fanii pe Facebook.

Comunicat DDB În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile…
Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 6 iunie 2020
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și