Închide meniul

Şumudică e pe val în Turcia! Tehnicianul român este dorit de mai multe echipe. Ce spune de posibilitatea de a pleca

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 17:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Şumudică e pe val în Turcia! Tehnicianul român este dorit de mai multe echipe. Ce spune de posibilitatea de a pleca

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică este antrenorul celor de la Gaziantep

După sezonul excelent pe care l-a avut pe banca celor de la Gazinatep, Şumudică a anunţat că nu duce lips de oferte, fiind dorit de mai multe echipe din Turcia, dar şi din Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică: "Mi-aş dori să râmn în Turcia"

"Sunt şanse 60 la sută să rămân, cele 40 la sută sunt combătute de nişte oferte care apar din momnet ce ai rezultate. Când ai rezultate, te caută lumea. Au fost şi de aici, şi din Golf. 

Eu aş vrea să rămân în Turcia, pentru că în Golf aş putea să mă duc oricând. Important este ceea ce facem noi, ce planuri au, pentru că se schimbă regulamentul", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Marius Şumudică: "Am nevoie de sânge proaspăt"

Şumudică a anunţat condiţiile în care va mai rămâne la Gaziantep şi are un mesaj pentru patronul clubului. Tehnicianul român cere transferuri şi a pus ochii pe un atacant din România.

"Federaţie nu îţi va mai permite să ţii decât 14 jucători străini. E foarte greu să continui, în condiţiile actuale, pentru că dacă nu găsim resurse financiare să aducem jucători, e greu să rămân. 

Reclamă

Am nevoie de sânge proaspăt. Am nevoie de trei jucători, eu joc un sistem 3-5-2, pe care nu-l joacă nimeni în Turcia, nu am de gând să-l schimb. Am nevoie de sânge proaspăt", a anunţat Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și