Închide meniul

Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Reclamă
Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

"Plecăm de la un principiu extrem de important pentru integritatea sportivă a competiţiei astfel încât să avem un număr cât mai mic de meciuri, dacă se poate să nu avem niciun meci amânat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru presupune că vom asista la o modificare de protocol medical dinspre Guvernul României astfel încât să izolăm doar jucătorii poziviti şi contacţii acestora. Ceea ce presupune că negativii vor putea să îşi continue activitatea sportivă", a spus Răzvan Burleanu.

Ionuţ Stroe: "Regulamentul UEFA este un reper pentru noi"

"Regulamentul UEFA este un reper pentru noi, dar nu se va aplica ad litteram… putem împrumuta de acolo măsuri. Haideţi să nu comparăm frecvenţa cu care UEFA îşi desfăşoară meciurile cu frecvenţa din campionatul nostru intern, practic se joacă săptămână de săptămână. 

Am stabilit ca în cazul unui caz de Covid la o echipă de fotbal să efectuăm cu celeritate acea testare a întregului lot, a celor care sunt contacţi pentru jucătorii respectiv. Şi în mod rapid, mult mai rapid decât s-a făcut până acum. 

DSP-urile să stabilească cei care sunt valizi şi care pot participa la joc, adică persoanele negative, iar cele pozitive să fie izolate astfel încât echipele să nu-şi mai amâne jocurile", a declarat Ionuţ Stroe după întâlnirea de la Guvern.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și