Închide meniul

Scoţienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi şi îi prevăd un sezon strălucitor: "Va înscrie o mulţime de goluri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 8:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Scoţienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi şi îi prevăd un sezon strălucitor: "Va înscrie o mulţime de goluri"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, un nou assist pentru Rangers

Ianis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Gerrard şi a primit nota 7. Presa din Scoţia anticipează un sezon strălucitor pentru Ianis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A marcat cu o lovitură de cap din apropierea porţii şi a fost implicat în aproape toate acţiunile echipei din atac. Nu îi este teamă să încerce trecerile dificile şi pare un tip care va înscrie o mulţime de goluri. A combinat bine cu Kent şi Aribo, iar asta ar trebui sa îl încânte pe Gerrard cu doar o săptămână înainte de startul unui nou sezon în Scoţia", au scris cei de la Glasgowlive.

Ianis Hagi, trei goluri în două meciuri

După cele două două goluri marcate în amicalul cu Lyon, Ianis a înscris şi cu Motherwell. După doar 10 minute, scorul era 2-0, după ce Hagi l-a învins pe portarul advers cu o execuție perfectă cu capul. Astfel, românul a demonstrat că se poate adapta la stilul britanic impus în Scoția.

Ianis Hagi e cotat de transfermarkt.de la 4.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și