Închide meniul

Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 9:14

Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș

Președintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, spune că îl așteaptă pe antrenor la Mediaș pentru a stabili situația lui. Edi Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan din 2018 și a reușit prima calificare în play-off-ul Ligii 1 din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După ce vine la Mediaş trebuie să regândim proiectul, pentru că toate lumea are probleme financiare. Acum vorbim pe mail, acolo ne dăm problemele şi rezolvăm. El a spus că vrea condiţii mai bune, buget mai mare. O să stabilim când revine la Mediaş. Dacă voia să plece, putea să plece de un an. Eu v-am spus că nu pleacă. El are doar bile albe, dar eu mă pot angaja că voi avea un buget mai mare sezonul următor?", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Pro X.

Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la Gaz Metan

"Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el", spunea Edi Iordănescu la Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și