Închide meniul

Răzvan Burleanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: "Stadionul îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2020, 5:38

Răzvan Burleanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: "Stadionul îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal"

Răzvan Burleanu este președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Gigi Becali vrea ca FCSB să joace pe stadionul "Arcul de Triumf"
  • Răzvan Burleanu îl contrazice pe Alin Petrache
  • Senatul a aprobat trecea stadionului de la MTS la Federaţia de Rugby

Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace mai multe meciuri pe stadionul "Arcul de Triumf". În replică, preşedintele FR de Rugby, Alin Petrache, a spus că acest lucru este imposibil pentru că noua arena are o lăţime prea mică pentru a îndeplini condiţiile agreate de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În replică, şeful FRF, Răzvan Burleanu, spune că stadionul îndeplineşte toate normele UEFA.

"Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul «Arcul de Triumf» îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. 

Reclamă

Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Mediafax.

Reacţia lui Gigi Becali, după votul din Senat

Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el. Văd că Talpan ne interzice în Ghencea, Petrache ăla spune ca se joacă doar rugby pe Tineretului, dar fotbal de ce nu se joacă?

Reclamă

Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic. Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a spus Becali, citat de Prosport.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile