Închide meniul

Război la Cluj! Jucătorii de la CFR se atacă între ei: "Este un ipocrit!" vs. "Trebuie să fii caracter"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2020, 8:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Război la Cluj! Jucătorii de la CFR se atacă între ei: "Este un ipocrit!" vs. "Trebuie să fii caracter"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la CFR, după ce au câştigat titlul

Djokovic a fost deranjat de atacul lui Arlauskis, care a spus că mijlocașul nu are caracter, după ce acesta a semnalat problemele cu banii de la echipă și i-a dat imediat replica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic: "E un ipocrit" 

"Sincer, m-a surprins un pic. Dacă țin bine minte, în luna mai, Arlauskis nu era lângă noi pentru că nu era fericit cu banii pe care i-a primit, iar acum e moralist. Eu am respectat contractul meu. Chiar m-a surprins reacția lui Arlauskis. Îmi asum critica de jucător, dar când cineva mă face praf în presă că nu am caracter…

A greșit persoana Arlauskis. Arlauskis a fost primul care a cerut respect și banii, dar acum se schimbă la 180 de grade, înseamnă că esti cam ipocrit. Un om cu două fețe", a declarat Djokovic conform Prosport.

Arlauskis, atac la Djokovic

"A fost o ieșire neinspirată a lui Djokovic, trebuie să fii caracter, să susții clubul și la bine și la rău, nu cred că Djokovic moare de foame", au fost vorbele lui Arlauskis, conform Digi Sport, care l-au deranjat pe Djokovic. 

În altă ordine de idei, Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR.

Reclamă

Djokovic: "E momentul să ne trezim cu toții" 

Djokovic susține ca el și colegii săi sunt neplătiți de mai multe luni și-i acuză pe cei din conducerea clubului că au profitat de pandemia de Covid-19.
echipă cu probleme.

"Cred că e momentul să ne trezim toți. Toate cluburile din România au probleme cu banii. Nu mi se pare normal ca cineva să profite de COVID. 

Suntem campionii României și trebuie să avem și respect, de aia am vrut să trag un semnal de alarmă. Nu pot să mă schimb eu, iar când ceva e în neregulă trebuie să spun", a mai spus Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj este campioana României 
  • Scandal între doi titulari 
  • Jucătorii ardelenilor nu și au primit salariile 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și