Închide meniul

Răspunsul dat de UEFA după cererea făcută de LPF despre Astra – Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 18:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Răspunsul dat de UEFA după cererea făcută de LPF despre Astra – Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Final incendiar în Liga 1

"Căutam soluţii să se dispute jocul pe teren, în primul rând pentru acurateţea rezultatului sportiv şi în al doilea rând, pentru a nu periclita relaţia comercială pe care Liga o are cu privire la drepturile TV. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA, ca un for raţional a analizat pe conjunctură în limita regulamentului de care dispune, dat fiind faptul că este o situaţie specială care cere şi măsuri speciale. 

Au spus foarte clar că nu-i deranjează faptul că aceste jocuri se vor juca şi în afara termenului impus de ei, atâta timp cât nu intervin în stabilirea clasamentului final. Rezultatul de aseară putem spune că este în favoarea unei rezolvări pe teren a acestor jocuri. 

Ne-am declarat disponibilitatea de a supune oricărei decizii care va avea ca rezultat disputarea partidelor pe teren", a spus Claudiu Popa, citat de sport.ro.

Decizia în legătură cu partida dintre Astra şi Universitatea Craiova va fi luată de LPF luni. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și