Închide meniul

Raed Arafat a anunţat cum se poate reveni la starea de urgenţă, la începutul lui august. Liga 1, afectată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 11:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Raed Arafat a anunţat cum se poate reveni la starea de urgenţă, la începutul lui august. Liga 1, afectată

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Poate reveni starea de urgenţă

"Criteriul enunțat exemplificativ pentru reintrarea în Stare de Urgență (10.000 de cazuri în 5 zile) ar fi îndeplinit între 1-3 august. Dacă în fiecare zi apar 1.000 de cazuri, atunci arată că 5% dintre ei în următoarele zile va intra în Terapie Intensivă. Este clar că este nevoie să luăm măsuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arafat: Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă

Nu putem să spunem că situația este controlată, mai ales în unele zone ale României. Creşterea cazurilor şi creşterea semnificativă zilnic. Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă, din punct de vedere al răspândirii. 

Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, e clar că situaţia nu este sub control”, a spus Arafat, citat de Libertatea.  

În situaţia în care se va instaura starea de urgenţă pe 3 august, play-off-ul se va termina până la această dată. Acest lucru nu este valabil însă pentru play-out. 

Până acum, s-au desfăşurat 10 etape din play-out şi mai multe meciuri ale lui Dinamo au fost amânate, echipa neputând juca până la 5 august. Astfel, play-out-ul nu ar avea şanse să se termine pe teren. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și