Închide meniul

Florin Răducioiu, dezamăgit de conducerea lui Dinamo! "Aşa a ajuns glorioasa noastră echipă. Îmi e scârbă"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 7:50 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 16:53

Florin Răducioiu, dezamăgit de conducerea lui Dinamo! "Aşa a ajuns glorioasa noastră echipă. Îmi e scârbă"

Florin Răducioiu

MMA / MMA2 via Hepta

Dinamo a fost salvată la masa verde de către LPF şi FRF. „Câinii” vor juca astfel şi în sezonul viitor în Liga 1, după ce au terminat campionatul pe loc retrogradabil, fără a-şi disputa însă toate meciurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru l-a deranjat enorm pe Florin Răducioiu. Fostul jucător al „câinilor” a răbufnit la adresa conducerii şi consideră că nu este normal ca Dinamo să fie în situaţia asta.

Florin Răducioiu: „Sunt foarte dezamăgit de Dinamo”

Am ajuns să spunem că Dinamo, glorioasa noastră echipă, a fost salvată de o decizie la masa verde.

Mi-e greu să cred că doi foşti mari dinamovişti, eu şi Ioan Andone, am ajuns să spunem că acest uriaş club a fost salvat de Federaţie.

Nu am crezut că trăiesc acest moment, dar asta este. 

Reclamă

Am fost deja foarte dur, sunt foarte dezamăgit de Dinamo, de ceea ce a însemnat acest sezon, de antrenorii schimbaţi pe placul patronului, o adevărată ruşine.

Mă opresc aici, pentru că mi-e pur şi simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect„, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și