Închide meniul

Rădoi a anunţat cum poate obţine Becali sumele dorite pe Man şi Coman: "Altfel, e foarte greu!"

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 11:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Rădoi a anunţat cum poate obţine Becali sumele dorite pe Man şi Coman: "Altfel, e foarte greu!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

  • Mirel Rădoi este selecţionerul României
  • Rădoi a antrenat FCSB
  • Sumele pe care pot pleca Man şi Coman

Rădoi spune că e foarte greu ca Beclai so obţină sumele dorite pe cei doi. Rădoi e convins că cei doi, alături de Tănase şi Moruţan, şi-ar dori să plece de la echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că și ei așteaptă, dar e o perioadă lungă și nu prea au ce să….Cei trei, Coman, Man, Tănase, plus Moruțan, cât de curând își vor dori să schimbe mediul, dar vor trebui să realizeze ceva. Nu iei campionatul, trebuie să iei o Cupă, trebuie să te califici în Champions sau Europa League ori să ai evoluții bune la naționala de tineret sau naționala mare. Altfel, e foarte greu să pleci pe sumele pe care le dorește nașul (n.red. – Gigi Becali).

Sunt meciuri care urmează la tineret, la echipa mare, sunt preliminarii Europa League și cred că sunt jucători care se pot transfera pe șapte – opt milioane de euro, mă refer la cei enumerați”, a spus Mirel Rădoi la Prosport. 

Reclamă

Rădoi: "Naşul nu avea o implicare aşa mare"

Rădoi a vorbit şi despre perioada când a fost antrenor la FCSB şi trebuia să colaboreze cu Gigi Becali. 

Pe mine nu mă afectau discuțiile de acest gen (n.red. – criticiile lui Becali în public la adresa jucătorilor). A fost o perioadă scurtă la început, dar nașul nu avea o implicare atât de mare când am venit eu, vorbea cu noi, glumea, nu ne certa, nu era cel din ziua de azi, care iese și critica jucătorii. Deja fotbaliștii și antrenorii sunt obișnuiți, știu că, daca nu te ridici la nivelul așteptărilor la FCSB, vei fi criticat. Discuțiile sunt foarte simple”, a mai spus Rădoi.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Bouhenna a fost eliminat! Ieşenii au avut o bară în startul partidei, Politic a ratat singur cu Lung! 18:30 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 0-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal