Închide meniul

Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 17:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni

Profimedia

"Totul depinde de accesul suporterilor pe stadion. Dacă ni se va permite să avem oameni la meci, atunci ne dorim să mergem la Craiova. Apoi, colegii din Comisia Medicală au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu susţinem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere.

Burleanu: Nu vrem ca 500 de înşi să fie la un loc

Biletul nu va fi cumpărat de la stadion, ci printr-un sistem electronic şi va fi printat acasă. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastră e asigurarea celor mai bune condiţii! Nu vrem ca 500 de fani să fie la un loc. Si partea de mâncare şi de băuturi de pe stadion e foarte bine reglementată", a spus Burleanu. 

Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte să se permită accesul a până la 5000 de fani la meciurile din Liga 1. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF.

"S-a discutat despre spectatori, iar în următoarele două saptamâni am putea face o evaluare. În iulie se poate vorbi şi de suporteri pe stadioane. Federaţia a venit cu o propunere interesantă, mai exact accesul a 10% din capacitatea stadionului.

Reclamă

Se va o evaluare după două săptămâni, în functie de cum va fi aplicat protocolul actual. Vorbim totuşi de 5000 de oameni pe Arena Naţională. Trebuie să vedem dacă şi cluburile gazdă au capacitatea de a asigura respectarea protocolului medical", a declarat Justin Ştefan.
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și