Închide meniul

Program infernal pentru Dinamo. Alb-roşiii vor disputa 7 meciuri în 18 zile din cauza pandemiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2020, 17:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Program infernal pentru Dinamo. Alb-roşiii vor disputa 7 meciuri în 18 zile din cauza pandemiei

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Dinamo va juca fără întrerupere timp de două săptămâni

Gheorghe Mulţescu va debuta pe banca grupării din Ştefan cel Mare, duminică, de la ora 21:30. La două zile distanţă, jucătorii lui au duel cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii, trei săptămâni în cantonament

Conform GSP, Dinamo va juca nu mai puţin de 7 partide în decurs de 18 zile. O singură victorie au obţinut alb-roşiii în cele şapte meciuri disputate până acum în play-out.

Program Dinamo în play-out-ul Ligii 1:

În urma ultimelor testări de la echipă, doar trei jucatori mai sunt infectați cu noul coronavirus. Unul dintre aceștia este italianul Diego Fabbrini. Pe lângă acesta, au mai fost testați pozitiv Andrei Sin și Mihai Popescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și