Închide meniul

Pirlo de România! Florin Tănase impresionează la FCSB pe noul post

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Pirlo de România! Florin Tănase impresionează la FCSB pe noul post

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Tănase a evoluat la mijlocul terenului, acolo unde se simte cel mai bine, iar asta s-a văzut în jocul său. Conform cifrelor InStat, căpitanul de la FCSB a fost al treilea în topul celor mai buni jucători ai echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun jucător de la FCSB, în meciul cu Astra, a fost Coman, cu un index InStat de 395. Acesta a fost urmat de Man, cu index-ul de 361, podiumul fiind completat de Tănase, care a avut un index InStat de 349

Lui Tănase îi prieşte noul post de la FCSB

Florin Tănase a fost folosit mai mult în poziţia de închizător, lângă Ovidiu Popescu, iar Olaru a jucat puţin mai avansat. Astfel, mai toate acţiunile celor de la FCSB au început de la el.

"Decarul" FCSB a fost folosit pe mai multe posturi de când a venit la echipa lui Becali. Tănase a jucat mijlocaş central, inter stânga, extremă stânga, atacant, în spatele vârfului şi chiar extremă dreapta. 

Tănase, Pirlo de România

Toni Petrea şi Thomas Neubert încercă să-i găsească o poziţie stabilă lui Tănase, iar aceasta pare fi cea din meciul cu Astra. Putem spune că "decarul" roş-albaştrilor este un fel de Pirlo de România.

Reclamă

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu actualul antrenor de la Juventus la începuturile carierei. Acesta era decar, dar a fost retras în faţa fundaşilor, post pe care a evoluat până la finalul carierei. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și