Închide meniul

"Perla" care îi poate eclipsa pe "armăsarii" Man şi Coman. Cuvinte mari pentru jucător care aparţine FCSB: "Are un viitor strălucitor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 5:39

"Perla" care îi poate eclipsa pe "armăsarii" Man şi Coman. Cuvinte mari pentru jucător care aparţine FCSB: "Are un viitor strălucitor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man şi Florinel Coman, comparaţi de Becali cu armăsari

Gabriel Simion a fost antrenat de Erik Lincar la Academica Clinceni şi spune că mijlocaşul de 1,77 metri are un viitor strălucitor în faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lincar o antrenează acum pe Turris Turnu Măgurele şi visează la promovarea în Liga 1.

"Gabriel Simion de la Astra îmi place foarte mult, are niște calități de excepție. Îl cunosc bine, l-am antrenat la Academica Clinceni, a crescut foarte mult în valoare. A profitat și regula U 21 și a devenit fotbalist de bază la Astra. Consider că va avea un viitor strălucitor", accentuează Erik Lincar, pentru Digi Sport

Gigi Becali l-a lăudat pe Simion

Gigi Becali spunea la începutul sezonului că a auzit lucruri bune despre Gabriel Simion. "Surpriză mare, cică e foarte bun jucător!", exclama Gigi Becali înaintea începerii campionatului.

Simion nu a rămas însă la FCSB, deşi Bogdan Andone, antrenorul de atunci al roş-albaştrilor îl aprecia. Cei doi colaborează în prezent la Astra, acolo unde Simion a fost împrumutat. Simion a mai fost împrumutat de FCSB la Dunărea Călăraşi şi la Academica Clinceni.

Reclamă

În prezent, Gabriel Simion are o cotă de 775.000 de euro.

Gigi Becali: "Sunt armăsari, nu mai sunt mânji"

Gigi Becali are în cotinuare mare încredere că va încasa sume colosale în schimbul lui Florinel Coman şi Dennis Man. 

"Eu cred că vor fi mai mulţi bani în fotbal, dar nu am de unde să ştiu dacă aşa va fi, deci trebuie să am grijă. Aşa că am luat nişte măsuri economice. Iar dacă te uiţi la Dennis Man la picior, ia vezi cum arată! Ia vezi cum arată şi Coman! Acum se vede ce au lucrat ei în ultimele şase luni. Păi, sunt armăsari, nu mai sunt mânji. Pe asta mă bazez eu la reluarea campionatului", a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Becali poate da lovitura cu un jucător pe care l-a tot împrumutat
  • Becali i-a numit "armăsari" pe Coman şi Man
  • Patronul FCSb poate miza pe noua "perlă" sezonul viitor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și