Închide meniul

Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 19:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Penalty controversat primit de CFR Cluj. Moldovenii au protestat vehement. Avram alimentează suspiciunile

Captură Digi Sport

CFR Cluj a primit penalty în minutul 40 al meciului cu FC Botoşani

Cu cinci minute înainte de pauză, Michael Pereira a căzut în urma unui duel avut cu fundaşul dreapta al adversarilor, Denis Haruţ. Arbitrul întâlnirii a arătat imediat punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FC Botoşani, nemulţumiţi de penalty-ul acordat de Marius Avram

Din reluările TV s-a văzut că apărătorul moldovenilor a avut mâinile pe jucătorul francez. Totuşi, Pereira a amplificat tragerea lui Haruţ. Decizia luată de Avram i-a nemulţumit pe jucătorii lui Marius Croitoru. Aceştia l-au încercuit pe "central" şi au protestat. Nu l-au convins să îşi schimbe hotărârea luată, iar Ciprian Deac şi-a trecut imediat numele pe tabelă.

Michael Pereira s-a făcut remarcat pentru a treia oară împotriva lui FC Botoşani. Francezul a marcat în ambele partide cu moldovenii. De altfel, sunt singurele lui goluri înscrise în Liga 1.

Decizia luată de arbitrul bucureştean amplifică controversele stârnite înaintea partidei. Conform GSP, Marius Avram l-a împrumutat pe fostul său coleg asistent, Mikloș Nagy, care acum se află în cadrul clubului CFR, cu 130.000 de euro. Suma a fost împrumutată pe vremea în care oficialul CFR-ului era încă arbitru.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și